ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις του πελάτη

Συνεργαζόμαστε στενά με τους αρχιτέκτονες, τους κατασκευαστές, τους εργολάβους και τους διακοσμητές για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα κατασκευής και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η εκτεταμένη εμπειρία και η δημιουργικότητά μας, έχουν οδηγήσει σε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων λειτουργίας της επιχείρησης μας.

ΜΕΤΡΗΣΗ / ΕΞΕΤΑΣΗ
Το προσωπικό μας περιλαμβάνει καταρτισμένους επαγγελματίες εκτιμητές με εξειδικευμένες γνώσεις στο να προσφέρουν συμβουλές σε θέματα σχεδιασμού πάσης τεχνικής φύσεως.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Είμαστε εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα με σημαντική δυνατότητα παραγωγής μεγάλου όγκου έργων έτσι ώστε να καλύπτουμε ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Με την ολοκλήρωση της εκάστοτε κατασκευής, πραγματοποιούμε λεπτομερή ελέγχο σε όλα τα έργα πριν φύγουν από την αποθήκη μας. Οι κατασκευαστές μας είναι περίφημοι για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την εξαιρετική δεξιοτεχνία.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Όλοι οι εγκαταστάτες-τεχνίτες μας ελέγχονται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου ως προς τη διεκπαιρέωση της εργασίας τους. Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να αισθάνονται σίγουροι και ασφαλείς ως προς την επιλογή τους. Οι επίσημοι εγκαταστάτες-τεχνίτες μας είναι επαγγελματίες και στην ώρα τους. Είναι εξαιρετικά ευγενικοί και κάνουν άψογη δουλειά. Αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη με σεβασμό και δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια.
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ο μέσος όρος παράδοσης από την μέτρηση στην τοποθέτηση είναι έως δύο εβδομάδες. Δεδομένου της επιλογής του εκάστοτε υλικού, ο χρόνος ολοκλήρωσης-παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη όσο το δυνατόν γρηγορότερα χρησιμοποιώντας κάθε δεξιότητα που διαθέτουμε.
Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται προτού διατεθούν στη αγορά
ΠΕΤΡΑ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
Χάρη στην ικανότητα του τεχνικού / λειτουργικού προσωπικού μας και της εδραιωμένης εμπειρίας μας, στην εταιρεία Δεληγιάννης έχουμε ειδικευτεί σε υψηλού επιπέδου ποιότητα εργασίας τόσο στην προμήθεια τυποποιημένων προϊόντων όσο και στη δημιουργία πρόσθετων αρχιτεκτονικών έργων καλλιτεχνικής αξίας από τους δικούς μας γλύπτες.
Κάθε εργασία που διεξάγεται καθορίζει διαδικασίες που επιτρέπουν τον ποιοτικό έλεγχο όλου του κύκλου παραγωγής, από τη αξιοποίηση των ακατέργαστων υλικών μέχρι τις τελικές δοκιμές κατά την εγκατάσταση του τελικού προϊόντος.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ

Το τεχνικό προσωπικό μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και μπορεί να βελτιστοποιήσει το σχεδιασμό και την παραγωγή έργων, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες που είναι υπεύθυνοι για κάθε έργο.

Το προνόμιό μας είναι η ανάπτυξη της παραγωγής μέσω της έρευνας και της χρήσης νέων και πολύτιμων υλικών που θα προσφέρουμε σε μια εντελώς αποκλειστική βάση, καθώς και μέσω της κάλυψης των απαιτήσεων μεγίστης λεπτομέρειας, προσφέροντας ποιότητα και εξαιρετικές τιμές για μεγάλης κλίμακας έργα.

Μεταξύ των αποκλειστικών υλικών μας, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να βρουν κάθε είδος χρώματος και τεχνικές απαιτήσεις που μπορεί να χρειαστούν.

Η ακριβής επεξεργασία πέτρας, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η κομψότητα στη διαμόρφωση, η επιλογή των φινιρισμάτων και τα χαρακτηριστικά των μαρμάρων μας, καθιστούν κάθε χώρο ξεχωριστό και μοναδικό.