ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Δεληγιάννης ιδρύθηκε το 1970 με σκοπό την εισαγωγή, προμήθεια, επεξεργασία & τοποθέτηση επιλεγμένων μαρμάρων & διακοσμητικών πετρών άριστης ποιότητας από όλες τις γωνιές του κόσμου, με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Σχετικα με την εταιρεια

Η επωνυμία της είναι συνώνυμη της αξιοπιστίας, της συνέπειας και της συνοχής σε όλα τα στάδια της δραστηριότητας της . Η εταιρεία Δεληγιάννης εισάγει πέτρες από τα καλύτερα λατομεία της παγκόσμιας αγοράς. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μαρμάρου, γρανίτη, όνυχα, ασβεστόλιθου, ημιπολύτιμων πετρών ενώ ταυτόχρονα σμιλεύει & σχηματοποιεί δημιουργικά τη ά ύλη μέσω των εξειδικευμένων σχεδιαστών και τεχνικών της προσφέροντας λύσεις σε όλους τους τομείς πιθανής εφαρμογής τους: κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, κέντρα SPA & ευεξίας, εκθεσιακούς χώρους, γραφεία, Ιερούς ναούς , δημόσιους χώρους παντός τύπου.

Η φροντίδα και η προσοχή μας στη λεπτομέρεια μας χαρακτηρίζουν σε ότι κάνουμε.- από την επιλογή του υλικού , την προμήθεια του έως την μελέτη του χώρου, την εγκατάσταση του υλικού και την διαχείριση του συνολικού έργου.

Η εταιρεία διαθέτει μία μεγάλη ιστορία και μία εξέχουσα παρουσία στην εγχώρια αγορά σκοπεύοντας να γίνει πρωτοπόρος στην παροχή μαρμάρου και πολύτιμης πέτρας ενώ προσβλέπει στην άμεση επέκταση του έργου της και εκτός των Ελληνικών συνόρων.

Η εταιρεία ανέπτυξε εξειδικευμένες μηχανολογικές τεχνικές με την πάροδο των χρόνων ώστε να είναι σε θέση σήμερα να αποκαλύψει όλο το φυσικό μεγαλείο της πέτρας με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως στα πιο δημιουργικά μυαλά και τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς. Η συνεχής έρευνα της εταιρείας Δεληγιάννης για νέες τεχνολογικά παραγωγικές λύσεις έχει ως στόχο να δώσει έμφαση στην ομορφιά των φυσικών υλικών που πρεσβεύει, συνδυάζοντας τις σύγχρονες τάσεις της εποχής.

Η εταιρεία Δεληγιάννης εξυπηρετεί ένα ευρύ πελατολόγιο συμπεριλαμβανομένων: Αρχιτεκτόνων, Κατασκευαστών, Σχεδιαστών, Εργολάβων όπως επίσης και Μεμονωμένων Ιδιωτών. Η πλειοψηφία των πελατών μας προέρχεται από συστάσεις υφιστάμενων συνεργασιών. Τα έργα που πραγματοποιούμε περιλαμβάνουν τόσο αναδιαμόρφωσεις όσο και νέες κατασκευές. Εξειδικευόμαστε σε οικιστικά έργα και σε εμπορικά έργα μεσαίου-μεγάλου μεγέθους.

Ανεξάρτητα από τον τύπο του υλικού , επιθεωρούμε σχολαστικά όλη την πέτρα μας ως προς την ποιότητα και την ακεραιότητα της. Λόγω της βαρύτητας της προσοχής μας στην λεπτομέρεια και των επιμελών κατασκευαστών μας, πάντα παραδίδουμε ένα τελικό έργο με πολύ μεράκι και πλήρη ταύτιση στα ζητούμενα και τις απαιτήσεις όσων μας εμπιστεύονται.

Δεληγιάννης - Μάρμαρα και πολυτελείς πέτρες
Η ακριβής επεξεργασία πέτρας, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η κομψότητα στη διαμόρφωση, η επιλογή των φινιρισμάτων και τα χαρακτηριστικά των μαρμάρων μας, καθιστούν κάθε χώρο ξεχωριστό και μοναδικό.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Οι τρεις βασικοί άξονες πάνω στους οποίους ιδρύθηκε η εταιρία μας είναι:

Μία φιλοσοφία  «φυσική» ώστε να δημιουργηθούν υγιέστεροι και ασφαλέστεροι χώροι: οι φυσικές πέτρες δεν φορτίζονται ηλεκτροστατικά, δεν είναι εύφλεκτες, δεν ενθαρρύνουν την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκητών και επίσης βελτιώνουν την ακουστική ποιότητα οποιουδήποτε περιβάλλοντος.

Μία φιλοσοφία «πράσινη» επειδή ο σχεδιασμός της πέτρας είναι για πάντα: η εταιρεία μας συμμετέχει σε μια συνεχή έρευνα για το πώς να δημιουργήσει έξυπνες λύσεις με ελάχιστη σπατάλη υλικού και μέγιστο σεβασμό για αυτόν τον πολύτιμο και ανθεκτικό φυσικό πόρο. Επιπλέον, οι τεχνικές επεξεργασίας μας σέβονται τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Μία φιλοσοφία «ενέργειας», καθώς η φυσική πέτρα και οι επενδύσεις μαρμάρου βοηθούν επίσης στη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων λόγω των καλών θερμικών ιδιοτήτων των υλικών.

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Το εταιρικό μας όραμα είναι να γίνουμε μια εταιρία πρότυπο στο κλάδο μας, ικανοποιώντας πλήρως όλα τα μέρη που επενδύουν σε εμάς: πελάτες, εργαζόμενους και προμηθευτές. Να επενδύουμε διαρκώς σε σύγχρονο εξοπλισμό, τεχνολογία, μάρκετινγκ, έρευνα και ανάπτυξη, δημιουργία σε όλα τα στάδια επεξεργασίας μαρμάρου-πέτρας, να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας εταιρίας πρότυπου μοντέλου, που ποτέ δεν σταματάει να δοκιμάζει τον εαυτό της στα δύσκολα και να επινοεί λύσεις.

Οι τέσσερις κύριοι άξονες πάνω στους οποίους έχει θεμελιωθεί το όραμά μας είναι:

  • Η παροχή αξιόπιστων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, με συνέπεια επικεντρώνοντας στην ικανοποίηση των πελατών μας και στη δημιουργία μακροπρόθεσμων σχέσεων εμπιστοσύνης.
  • Συνεχής παροχή δημιουργικών προτάσεων αναφορικά με τη χρήση και το συνδυασμό της φυσικής πέτρας με τα σύγχρονα υλικά.
  • Δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που αναγνωρίζει και αξιοποιεί τις δυνατότητες των εργαζομένων καθώς και συνεχής επένδυση στη γνώση και την εξέλιξή τους
  • Σεβασμός προς το φυσικό περιβάλλον.